Rendkívüli halálesetkor (baleset, öngyilkosság, gyilkosság) mindig szükséges az elhunyt igazságügyi orvostani boncolása, mely történhet a legközelebbi Igazságügyi Orvostani Intézetben, vagy a település ravatalozójának bonctermében, igazságügyi orvosszakértő kirendelése mellett.* Ekkor a halott vizsgálati bizonyítványt az igazságügyi orvosszakértő állítja ki.
A rendkívüli haláleseteknél a temetéshez, hamvasztáshoz a rendőrhatóság engedélyét is be kell szerezni,amit munkatársaink beszereznek.

Ezt követően értesíteni kell munkatársainkat a 06 20 488 14 35 telefonszámon.

Éjjel-Nappal hívható ügyeleti telefonszámainkon és munkatársaink gondoskodnak az  Elhunyt elszállításáról. Továbbá tájékoztatják a további teendőkről.

Társaságunk teljes körűen minden teendőt elintéz Ön helyett!

06 70 325 63 43
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 629 929

Önnek nincs más dolga, csak hogy felvegye a kapcsolatot Társaságunkkal!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje házhoz menő ügyintézésünket vagy fáradjon be a Segítő Kéz Temetés felvételi Irodáinkba, ahol munkatársunk áll az Ön rendelkezésére is.

Önnek csak a temetéshez szükséges dokumentumokat kell behoznia, s munkatársaink innentől kezdve mindent elintéznek Ön helyett, legyen az kórházi ügyintézés, boncolási mentesség megkérése, a halottvizsgálati bizonyítvány és a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, a boncolás nélküli hamvasztási engedély beszerzése, vagy éppen rendőrségi temetési engedély beszerzése.

A Pathológiai Intézetben és az Igazságügyi Orvostani Intézetben kiállított Halottvizsgálati Bizonyítvány átvételéért nem kell fáradnia, azt Társaságunk – térítésmentesen – Ön helyett átveszi, kiegyenlítve a végtisztességre történő előkészítésért és az elhunyt hűtéséért felszámolt díjat, amelyet az irodánkban történő ügyintézés során továbbszámlázott díjtételként számolunk el.