Hajós temetés

Teljes körű temetkezési szolgáltatás Budapesten

Kérje árajánlatunkat! Zöld szám: 06 80 629 929

Segítő Kéz Kft.

A Segítő Kéz Kft. 1992 óta teljes körű temetkezési szolgáltatást nyújt Budapesten; ez idő alatt több ezer család tisztelt meg minket bizalmával. Két évtizede lelkiismeretesen végzett munkánkat szolgálatnak tekintjük: a hozzátartozók támaszai vagyunk gyászukban.

A családok érdekeit szem előtt tartva segítünk az elhunyt végakaratának és a rokonok elvárásainak megfelelő végső búcsú méltó körülményeinek megteremtésében. Levesszük a hozzátartozók válláról a szervezési és adminisztrációs terheket urnás, koporsós, szórásos temetés esetében és akkor is, ha a hamvakat otthon, temetőben, vagy templomban kívánják elhelyezni.

Hajós temetés
hamvasztással és teljeskörű ügyintézéssel
249.000 Ft + ÁFA-tól.

A hajós temetés a szórásos temetési módok egyik legmodernebb, ugyanakkor az egyik legszebb formája is. A jogszabályi keretek betartásával, méltó módon emlékezhet meg elhunyt szerettéről, majd környezetbarát, lebomló urnában átadhatja őt a Duna ringatózó vizének, hogy visszatérhessen a természet örök körforgásába.

A búcsúztatás a hajón történik polgári vagy egyházi szertartás keretében, alkalomhoz illő zenével kísérve, majd a hamvak ünnepélyes vízre bocsátását a legénység egy erre kiképzett tagja végzi el. Az eseményt a lélekharang kongása zárja le, mialatt a hozzátartozók 1-1 szál virággal vesznek végső búcsút az elhunyttól. A hajón igény szerint lehetőség van halotti tor lebonyolítására is.

Hívjon bennünket!

A dunai hajós temetésről készült összefoglalót ezen a videón tekintheti meg:

A hajós temetés ravatalát az alkalomhoz illő, kifejezetten hajós temetéshez, lebomló anyagokból készült virág kompozíciókkal, koszorúkkal, urna díszekkel tehetik ünnepélyesebbé. Ezeket is megrendelhetik irodáinkban, a temetéssel egy időben.

Telefonos árajánlat kérés nyitva tartási időn kívül, hétvégén is:

 Kocsis Zsuzsanna 06 70 325 6343

Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 629 929

Az ügyintézéssel, szükséges iratokkal kapcsolatban tájékozódhat.

NYITVA TARTÁS: Hétfőtől péntekig 8-16 óráig.

PESTI IRODA

1071 Budapest, Damjanich utca 2.

Mobil: 06 70/630 80 68

E-mail: segitokezkft.damjanich@gmail.com

Megközelítés:

Péterfy Sándor utcai kórháztól 5 perc séta. Rottenbiller és Damjanich utca sarok. BKV-val a Keleti pályaudvar felől a 78-as trolival. Parkolás a Damjanich utcában díjköteles.

BUDAI IRODA

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 37.

Mobil: 06 20/420 84 43

E-mail: segitokezkft.buda@gmail.com

Megközelítés:

Budai irodánk a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Budapest szállótól 70 méterre, a Moszkva tér felé, a fogaskerekű végállomásával szemben található. A parkolás díjköteles. A Moszkva tér felől BKV-val 155-ös, 156-os, 22-es BKV busszal 1 megálló, onnan 20 méter séta visszafelé.59-es, 61-es villamossal a Moszkva tértől két megálló, a fogaskerekű végállomásáig.

DÉL-PESTI IRODA

1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 90.

Mobil: 06 70/325 63 43

E-mail: segitokezkft.csepel@gmail.com

Megközelítés:

Csepeli Kórháztól 200 méterre található az iroda. BKV-val Közvágóhíd vagy Csepel, Szent Imre tér felől a 179-es busszal (leszállás a Déli utcánál). Autóval parkolási lehetőség az iroda előtt vagy az irodával szemben, parkolási díj nincs